Energiabeszerzés

Jelen gazdasági és szabályozói körülmények között a gazdálkodó szervezetek különösen érzékenyek az energia költségekre, így szolgáltatásaink hangsúlyos részét képezi a szabadpiaci energia beszerzés. A liberalizált piacnak köszönhetően mind a vállalatoknak, mind az önkormányzatoknak célszerű szélesebb körben tájékozódni, ajánlatokat kérni, de ez nem egyszerű feladat.  A teljes piacnyitás óta eltelt idő nem volt még elegendő ahhoz, hogy a kereskedők és szolgáltatók által kínált szerződéses konstrukciók közül eltűnjenek a fogyasztók számára sok esetben összehasonlíthatatlan, esetleg kedvezőtlen ajánlatok. Az energia beszerzés keretében a villamosenergia és földgáz beszerzések teljes körű megvalósítását mi végezzük Ön helyett.

Célunk:

A piacon elérhető módszerek, technikák és rendelkezésünkre álló piaci információk birtokában a legjobb feltételeket érjük el a szabadpiaci körülmények között. Az energia beszerzési szolgáltatás igénybevételével lehetővé válik, hogy a beszerzéssel kapcsolatos döntések széleskörű piaci információk alapján szülessenek meg, a legoptimálisabb időpontban történjen a beszerzési eljárás elindítása, illetve a végső árajánlatok bekérése, a szerződéssel kapcsolatos elvárások, követelmények a lehető legnagyobb mértékben érvényesülni tudjanak.

Közbeszerzésre kötelezett partnereinknél a szolgáltatás tartalmazza a közbeszerzési eljárás lefolytatásával összefüggő valamennyi tevékenység ellátását is.

Kérdése van? Keressen minket!

Küldje el közvetlenül kérdését kollégáink asztalára,
akik a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek önnel!